Åsnen

Sjökort över Åsnen för din Lowranceplotter. 

Åsnens FVOF har gjort en jättesatsning på att ta fram ett bra sjökort över Åsnen och nu kan du beställa ditt exemplar för Lowranceplotter här! 

Kartan är helt perfekt för dig som skall besöka Åsnen, även för dig som bor nära och har en båt i Åsnen. Nu kan du lämna det välkända närområdet och ta dig runt i hela sjön på ett säkrare sätt.

Kartan visar all information som behövs för att få en lyckad dag på sjön, Den visar djupkurvor, farleder, navigationshjälpmedel, stenar och grynnor samt gränser för naturreservat och fågelskyddsområden. Var fisken finns för dagen får du dock lista ut själv!

Observera:

1. Åsnen är som sagt en bitvis mycket grund och stenig sjö. Detaljerad sjömätning har därför inte genomförts på grundare vatten än 2 meter. Mellan strandlinjen och 2-meterskurvan bör man därför färdas med stor försiktighet. Som alltid är det båtförarens ansvar att navigera på sjön. Kartan är endast ett hjälpmedel.

2. Dessa kort säljs på uppdrag av Åsnens FVOF som äger alla rättigheter till kartan. Sportfiskekartor hjälper till med försäljningen och distributionen utav kartan. Eftersom Åsnens FVOF är momsbefriade, utgår ingen moms vid köp.

Kartan finns också att köpa på CITYFISKE i Växjö.

Dessa kort säljs på uppdrag av Åsnens FVOF som äger alla rättigheter till kartan. Sportfiskekartor hjälper till med försäljningen och distributionen utav kartan. Eftersom Åsnens FVO är momsbefriade, utgår ingen moms vid köp.
Ditt pris: 1 000,00 kr

Kommentarer från användarna...

"Kartorna är ju helt grymma och fungerar utan minsta anmärkning. Jag har testat dom på Mjörn, Anten och Sävelången och kan bara applådera funktionen och noggrannheten."

//Niklas Lejestrand

 

"Grymt bra sjökort höjd kurvorna stämmer exakt, bra med tydliga färger. Jag har fiskat många år i mjörn och kan sjön ganska bra, men bara på några turer med nya sjökortet har jag upptäckt nya ställen att fiska på. Mer än nöjd."

//Jonas Jivhem, Sjövik

 

"Enormt arbete som förtjänar största respekt på att skapa detaljerad djupkarta över Mjörn... Läs hela recensionen här

//Björn Sivedal

 

"Har testat kartan för mobil/surfplatta en tur nu och överlag tycker jag den är väldigt bra, stämmer fint och den är precis."

//Christian Strid

 

"Mitt intryck av mobil/surfplatta kartan: En väldigt detaljerad och bra karta! Helt klart värd varenda öre!"

//Jonas Dahlberg

 

"Har nu använt djupkartorna i två av sjöarna och är riktigt imponerad av exaktheten av djupkurvorna.

Färgerna på kartan gör det lätt att ta ut en trollingrutt eller pricka en djupbrant vid vertikalfiske eller mete."

//Fredrik Aremyr

 

"...är kanonnöjd med kartan, djupen stämmer kanon och det är lätt att följa djupkanter mm..."

//David, Lerum

Kontakt

Markus Udéhn
+46739596139 markus@sportfiskekartor.se